Taller de construcció amb canya al xino

Presentem una proposta ben canyera!!

Aquest cap de setmana comença un taller de construcció amb canyes, organitzat col·lectivamente entre l’Hort del Xino i Investigació Canyera. Podeu veure més info al seu blog: http://www.investigaciocanyera.blogspot.com/, són un grup dedicat a la investigació de la canya com a material constructiu que realitzen demostracions i tallers arreu, explorant i difundint les seves possibilitats.

El curs consistirà en la construcció d’una estructura amb canyes que donarà ombra a l’espai central de l’hort. Així doncs, aquest diumenge 16 de desembre anirem a fer la collita de la canya, i els caps de setmana 12-13 i 19-20 de gener treballarem a l’hort fent la construcció.

Tots els dies de taller comptarem amb uns menus hortelanos d’allò més exquisits i als quals us convidem a vosaltres i als coneguts i desconeguts que vulguin venir també! El taller és gratuït, per la qual cosa insistim en el tema dinar per a poder cobrir les despeses de material, transport i organització. 

Per apuntar-se no cal ser cap expert/a! Per a inscripcions o més informació, envieu un correu a: investigaciocanyera@gmail.com

Cartel Hort del Xino

Anuncios

Acerca de Hort Del Xino

Huerto Urbano creado en junio del 2009 en un solar abandonado del Raval, Barcelona. Iniciativa colectiva de vecinxs del barrio, se quiere crear un espacio abierto, dedicado principalmente a la creación y al cuidado de un huerto comunitario, para contrarestar la falta de espacios verdes en la zona. Ver todas las entradas de Hort Del Xino

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: