La Dolça Revolució, amb Josep Pàmies

Nova convocatòria: aquest dijous 25 a les 19h a Àurea Social:

La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva

Josep Pàmies porta l’agricultura a la sang a través de quatre generacions. Als 16 ja treballava la terra, conreant fulles i flors comestibles. Dedica part del seu temps a la Dolça Revolució, associació sense ànim de lucre que estudia i promou les plantes medicinals (algunes prohibides) vinculant-se a l’Slow Food, com a moviment mundial que defensa una alimentació meditada, ecològica i sana. Pàmies porta deu anys cultivant més de trenta plantes medicinals, entre elles l’stevia, que regula els nivells de glucosa i insulina en sang.

Pàmies i altres es troben en la lliuta per introduir l’Stevia Rebaudiana a Espanya, un autèntic tresor per a persones amb Diabetis, Hipertensió, Colesterol, Triglicèrids, Ansietat, Obesitat, etc, amb totes les dificultats concebibles, per part d’una Administració a la qual no li importa ni el patiment de les persones ni l’espoli del pressupost sanitari per part de la indústria farmacèutica..

Aquest dijous a partir de les 19h tindrem la sort d’acollir-lo a AureaSocial per tal que ens expliqui més sobre aquesta lluita i les diferents vies per arribar a l’autosuficiència alimentària i de la salut.

Tota la informació sobre Josep Pàmies al seu blog

Per qui no va poder venir a la xerrada anterior amb Jordi Garcia, presentant “Adéu, Capitalisme!“, ja teniu la crònica penjada al blog de fem-lo comú!

AureaSocial - Sardenya 261,
            Barcelona

Anuncios

Acerca de Hort Del Xino

Huerto Urbano creado en junio del 2009 en un solar abandonado del Raval, Barcelona. Iniciativa colectiva de vecinxs del barrio, se quiere crear un espacio abierto, dedicado principalmente a la creación y al cuidado de un huerto comunitario, para contrarestar la falta de espacios verdes en la zona. Ver todas las entradas de Hort Del Xino

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: